RSS   |  نسخه موبایل   |  نسخه تلکس   |  پیوندها   |  جستجو پیشرفته   |  تماس با ما  
 صفحه اول    فرهنگی    فرصتهای استخدامی    اجتماعی، سیاسی    مقالات    خدمات    فراخوان    استخدام ( کارفرما ، کارجو)  
چهارشنبه، 5 اردیبهشت 1403 - 13:05   
  تازه ترین اخبار:  
- اندازه متن: + -  کد خبر: 27499صفحه نخست » مقالات آموزشیپنجشنبه، 23 مهر 1394 - 12:03
مشکلی به نام تونل کارپال
  
فرهنگیان نیوز - تدبیر:


تونل کارپال، کانالی در مچ است که عصب میانی در آن قرار دارد
مشکلی به نام تونل کارپال
ایرنا نوشت: دست ها یکی از اعضای پرکار بدن هستند که در طول عمر، ما با آنها فعالیت های زیادی انجام می دهیم اما گاهی فراموش می کنیم این عضو هم تحملی دارد و ممکن است زمانی فرا برسد که دیگر نتواند همانند گذشته کارهای سنگین انجام دهد.

یکی از مهمترین مشکلات در ناحیه دست که سبب مراجعه افراد به پزشک می شود درد در ناحیه مچ دست است که در بسیاری از موارد سبب ناتوانی حرکتی افراد می شود که به آن «سندروم کانال کارپال» یا تنگی کانال مچ دست نیز گفته می شود.
کار زیاد با رایانه، انجام ورزش های سنگین و انجام کارهای خانه به مدت طولانی که فشار زیادی به دست ها و مچ وارد می کند، برخی از دلایل بروز تنگی کانال مچ دست است. هرچند این عارضه بیشتر در شغل های خاصی دیده می شود، اما این بیماری فقط مربوط به شاغلان نیست و خانم های خانه دار هم باید مراقب باشند چراکه انجام کارهای خانه می تواند سبب به وجود آمدن نشانگان تونل کارپال شود.

تونل کارپال، کانالی در مچ است که عصب میانی در آن قرار دارد. این عصب به انگشت شصت و قسمتی از کف دست، انگشت اشاره، انگشت میانی و نیمی از انگشت سوم حس می دهد.

وقتی مچ دست در حالت نامناسب قرار بگیرد، فضای کافی برای عصب مدیان(عصب میانی) وجود ندارد و به این عصب فشار وارد می شود. همچنین وقتی این تونل ملتهب و یا آسیب ببیند، به عصب هم صدمه وارد می آید که سبب کرخ و بی حس شدن و ضعف یا درد در انگشت ها می شود. استراحت دادن به دست و کاهش حرکات مچ دست از نخستین اقدامات درمانی این بیماری است. همچنین در ابتدای تشخیص به بیماران مچ بند و آتل به همراه داروهای ویتامین و داروهای ضد درد و التهاب تجویز می شود اما در مراحل پیشرفته تنها راه درمان جراحی است. حدود 8 تا 10 سال گذشته پزشکان برای درمان تنگی کانال مچ دست از جراحی غیر تهاجمی استفاده می کردند اما امروزه نتایج نشان داده است که جراحی باز دست نتایج بهتری دارد.

 

تعداد بازدید: 2155 ، امتیاز کاربران: 0 (0 نفر) ،    
  

اضافه نمودن به: Share/Save/Bookmark

نظر شما:
نام:
پست الکترونیکی:
نظر
 
  کد امنیتی:
 
امتیاز شما به اين خبر:
   کد امنیتی:
 
 
 
 
::  صفحه اصلی ::  تماس با ما ::  پیوندها ::  نسخه موبایل ::  RSS ::  نسخه تلکس
© نسخه سوم فرهنگیان نیوز 1391
shoghlorg@gmail.com | info@farhangiannews.ir
پشتیبانی توسط: خبرافزار
Check  Out My Rank On PRTracking.com!
  خبر فوری: گزارش مراسم هفتمین بزرگداشت روز ملی منابع انسانی