فرهنگیان نیوز - تدبیر: نخستین سمینار استاندارد سازی و تجاری سازی غذای حلال - شهریور 93
مشاهده همه همایش های abbaszadeh@irost.ir
سطح برگزاریبین المللی
محورهای همایش-------------------
با گسترش روز افزون پدیده جهانی شدن توجه و علاقه زیاد نسبت به صنعت غذای حلال در کشورهای اسلامی و رشد بسیار سریع بازار مصرف صنایع غذای حلال طی ده سال گذشته، به منظور تبادل اطلاعات بین متخصصین داخل کشور و صاحبنظران
بین المللی، اولین سمینار و کارگاه تخصصی استاندارد سازی، تجاری سازی غذای حلال با حمایت بانک توسعه اسلامی و سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران و مرکز ملی و منطقه ای حلال ایران برگزار می گردد.
موضوعات مورد بحث
Investigating fundamental and practical aspects of Halal food production, processing, handling, packaging, quality control and ingredient analysis
Halal foods and non-food products
Developing a regional Halal technology standard in IORA and OIC region
Halal logistics and regulations
Popularizing Halal food
Commercialization, regional cooperation and networking among national Halal technology centers in IORA and OIC region
Halal assurance systems and integrated Halal assurance systems
براساس برنامهریزی انجام شده، روز 17شهریور ماه اختصاص به برگزاری سمینارداشته و در دو روز بعد حدود 4 کارگاه تخصصی 4 ساعته با حضور صاحبنظران ملی و بین المللی برگزار خواهد گردید. نمایندگان تعدادی از کشورهای منطقه نیز وضعیت موجود و سیاستهای کشور خود در زمینه صنعت غذای حلال را ارائه خواهند داد. زبان سمینار و کارگاه ها انگلیسی بوده و به شرکت کنندگان مدرک معتبر بین المللی ارائه خواهد شد.
محورهای همایش
برگزار کنندگان: سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران
مهلت ارسال چکیده مقالات:
مهلت ارسال متن کامل مقالات:
تاریخ برگزاری همایش: 17 الی 19 شهریور 1393
سایت همایش: www.irost.ir
تلفن تماس دبیرخانه: 56276639-021
آدرس دبیرخانه: بزرگراه آزادگان مسیر شمال به جنوب ـ احمدآباد مستوفی ـ بعد از میدان پارسا ـ انتهای خیابان انقلاب ـ سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران
محل برگزاری: تهران- سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران
|