جمعه، 7 اردیبهشت 1403 - 10:46   
  تازه ترین اخبار:  
- اندازه متن: + -  کد خبر: 25772صفحه نخست » اخبار اجتماعی، سیاسییکشنبه، 30 فروردین 1394 - 17:32
واردات و مصرف گوشت بوفالو سابقه 30 ساله دارد
  

فرهنگیان نیوز - تدبیر:


  افرینش:   رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: گوشت بوفالو به مقدار خیلی ناچیز در حدود 800 تن و فقط برای تولید فرآورده های گوشتی حرارت دیده در پایان سال گذشته پس از تایید بهداشتی این سازمان وارد شده است.به گزارش مهر، مهدی خلج با اشاره به اینکه گوشت بوفالو فقط برای مصارف کارخانجات تولید سوسیس و کالباس استفاده می شود، اظهارداشت: تا پایان سال گذشته هیچ مجوزی برای واردات گوشت بوفالو صادر نشد، در پایان سال گذشته ستاد تنظیم بازار براساس ارزیابی‌ها و نیاز سنجی کشور برای واردات بسیار محدود گوشت بوفالو از هندوستان مجوز داد.وی گفت:‌ سازمان دامپزشکی کشور پس از اعلام مجوز ستاد تنظیم بازار برای واردات گوشت بوفالو از هندوستان الزامات مورد نظر بهداشتی و سلامت و ارزیابی مخاطرات بهداشتی و سلامت دام را تنظیم و به این کشور ارسال کرد.رئیس سازمان دامپزشکی کشور افزود: در پی ارسال دستور العمل الزامات بهداشتی از سوی جمهوری اسلامی ایران، چندین جلسه کمیته علمی با حضور متخصصان کشورمان در هندوستان برگزار شد و مسئله بهداشت و سلامت این گوشتها با حساسیت بیشتری پیگیری شد.خلج در پاسخ به ادعای برخی مبنی بر آلودگی بوفالوهای هندی اظهارداشت: برخی اعلام کرده بودند که هند با مخاطرات بهداشتی و سلامت دام روبروست و نباید واردات انجام شود اما باید بگویم که کشور هند از گروه کشورهایی است که در سایت سازمان جهانی بهداشت دام درگروه درجه یک و در ردیف استرالیا، نروژ و برزیل قرار دارد، بنابراین از این منظر یکی از بهترین کشورهاست.وی تصریح کرد: گوشت بوفالوی هندی به لحاظ وجود انگل سارکو سیست نیز بررسی شده است. این انگل در دام‌های کشور خودمان نیز دیده می شد و براساس اظهار نظر تمام متخصصان بهداشت غذایی این انگل مخاطره ای برای انسان ندارد.رئیس سازمان دامپزشکی کشور خاطرنشان کرد: این اظهارات غیر تخصصی است و به علت آشنا نبودن این افراد درباره بیماری هاست.خلج تاکید کرد: ‌سازمان دامپزشکی سلامت و بهداشت گوشت بوفالوی هندی را با حساسیت بیشتری بررسی می کند و علاوه بر نظارت‌های دقیق، کارشناسان این سازمان نیز در هندوستان حضور دارند و با نظارت و تایید آنها مجوز بهداشتی صادر می شود.وی گفت: گوشت بوفالو یا همان گاومیش در فرآوردهای گوشتی حرارت دیده مصرف می شود، ضمن اینکه واردات و مصرف گوشت بوفالو سابقه ای 30 ساله دارد و تاکنون نیز با مجوز و نظارت سازمان دامپزشکی انجام شده است.خلج اظهارداشت: گوشت بوفالو از بعد تغذیه ای کیفیت بالاتری در مقایسه با گوشت گاو دارد و حتی در داخل نیز پرورش داده می شود و در کشتارگاهها ذبح و با نظارت بهداشتی سازمان دامپزشکی در فروشگاه‌ها توزیع و عرضه می شود.این در حالی است که ،رئیس سازمان غذا و دارو نسبت به واردات گوشت بوفالو واکنش نشان داد.

    رسول دیناروند در پاسخ به این مسئله که واردات گوشت بوفالو به داخل کشور برای مصارف صنعتی که مجوز دامپزشکی نیز داده شده است، اظهار داشت: نظارت در این حوزه قانوناً بر عهده سازمان دامپزشکی است و مردم مطمئن باشند اگر سازمان دامپزشکی تایید کرده است یعنی کیفیت و سلامت مورد نیاز را داشته است و امکان ندارد که دامی که آلوده باشد مجوز واردات به کشور از دامپزشکی بگیرد.وی گفت: فرآورده و یا دامی را که سازمان دامپزشکی تایید می‌کند مطمئناً کیفیت و سلامت لازم را دارد ولی سوال اینجاست که چرا مصرف آن منحصر به یک حوزه است که برای مردم نیز سوال است که سازمان دامپزشکی باید پاسخ دهد تا نتیجه نهایی آن اعلام شود.

 

تعداد بازدید: 613 ، امتیاز کاربران: 0 (0 نفر) ،    
  

اضافه نمودن به: Share/Save/Bookmark

نظر شما:
نام:
پست الکترونیکی:
نظر
 
  کد امنیتی:
 
امتیاز شما به اين خبر:
   کد امنیتی:
 
 
 
 
© نسخه سوم فرهنگیان نیوز 1391
shoghlorg@gmail.com | info@farhangiannews.ir
پشتیبانی توسط: خبرافزار
Check  Out My Rank On PRTracking.com!
  خبر فوری: گزارش مراسم هفتمین بزرگداشت روز ملی منابع انسانی